Sinds 1993 werk ik met mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. In die jaren heb ik veel verschillende kinderen en volwassenen ontmoet, ieder met hun eigen verhaal. Ik vond dat al die mooie ontmoetingen en gesprekken een eigen plek verdienden. Daarom schrijf ik de portretten die je hier kunt vinden.
Ik vind het een voorrecht dat ik zo dicht bij mensen mag komen, dat ze hun humor, verdriet, blijdschap en zorgen met mij willen en durven delen. Het is ook een kijkje achter de schermen van mijn vak en ik hoop dat het plezier waarmee ik mijn werk doe erin doorklinkt.
Waar mogelijk vraag ik de mensen of ik over hen mag schrijven. Soms heb ik namen of omstandigheden veranderd in verband met herkenbaarheid. Mocht je desondanks jezelf of iemand uit je omgeving herkennen, neem contact met me op als je bezwaar hebt tegen publicatie.
Met enige regelmaat zullen nieuwe portretten bijgevoegd worden. Dus kom gerust nog eens terug!